Evenementen, feestjes en uitjes voor uw bedrijf

Zoekt u een bijzondere locatie voor een vergadering, presentatie, seminar, (personeel)feest of een bedrijfstraining? Het prachtig gelegen historische pand van Deventer Buitensociëteit leent zich op bijzondere wijze voor allerlei bijeenkomsten. Onze zalen zijn van alle gemakken voorzien zoals audiovisuele apparatuur, WIFI internet, beamer, projectiescherm, flip-over, etc.

Vanzelfsprekend mag het u en uw gasten aan niets ontbreken tijdens een vergadering, presentatie of andere bijeenkomst. Wij verzorgen graag uw koffie-, lunch- en dinerbuffet. Er zijn diverse standaard arrangementen, maar uiteraard kunnen wij in overleg een arrangement samenstellen naar uw wensen en houden wij rekening met speciale diëten. Wij adviseren u graag over al onze mogelijkheden.

Na een lange dag vol inspanning, of een vergaderbreak, kunt u genieten van het zonnige terras of een ontspannen wandeling in één van de oudste stadsparken van Nederland, een spannend potje bowlen of een fietstocht maken door onze prachtige uiterwaarden.

Feesten en bowlen?

Een bedrijfsfeest is een uitgelezen kans om met uw collega’s de strijd aan te gaan op de bowlingbaan.
Naast de diverse bestaande arrangementen is het ook mogelijk om uw eigen ideeën kenbaar te maken zodat wij u kunnen helpen een bedrijfsuitje te plannen dat volledig aan uw wensen voldoet.

Van grote bedrijfsfeesten tot een gezellig bedrijfs- of personeelsuitje met uw afdeling.

Neem contact op voor meer informatie!

Alle mogelijkheden en prijzen ontdekken? Stuur ons een e-mail met jouw wensen!

Je bent van harte welkom om onze locatie vooraf te bezoeken en alle wensen door te spreken. Tot snel?