Iets te vieren?

Een groot aantal zalen, een flexibele opstelling, een uitstekende keuken en een prachtige locatie met uitzicht op Deventer. Ons 19e eeuwse gebouw is geschikt voor allerlei feesten. Wij helpen u een totaalplan te bedenken en luisteren naar elke wens. Voor grote of kleine gezelschappen.

Feestje geven?

Zoekt u een locatie voor uw jubileum, bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest, receptie of wilt u trouwen in Deventer? Denk aan de Deventer Buitensociëteit & Bowling.

Kinderfeestje?

Bij Deventer Buitensociëteit & Bowling kijken wij niet meer op van rondrennende kinderen. Sinds jaar en dag zijn wij een uitermate geschikte plek voor een leuk kinderfeestje. Er zijn verschillende mogelijkheden om te (disco)bowlen, lekker te blijven eten of te ravotten in onze nieuwe speeltuin!

Trouwen bij de Buitensociëteit Deventer?

Allereerst van harte gelukgewenst met jullie mooie voornemen! Nu begint het bedenken, plannen en regelen. Een drukke maar prachtige periode. Wij hebben alles in huis om de mooiste dag van jullie leven tot in de puntjes te verzorgen.

Vrijgezellenfeest?

Jullie vrijgezel is het stralende middelpunt op haar of zijn vrijgezellendag. Bowlen of discobowlen en aansluitend heerlijk eten, het kan allemaal bij Deventer Buitensociëteit & Bowling.

Voor vrijgezellenfeest ideeën bent u bij Deventer Buitensociëteit & Bowling aan het juiste adres.

Personeelsfeest of jubileum?

Een bedrijfsfeest is een uitgelezen kans om met uw collega’s de strijd aan te gaan op de bowlingbaan.Naast de diverse bestaande arrangementen is het ook mogelijk om uw eigen ideeën kenbaar te maken zodat wij u kunnen helpen een bedrijfsuitje te plannen dat volledig aan uw wensen voldoet.
Van grote bedrijfsfeesten tot een gezellig bedrijfs- of personeelsuitje met uw afdeling.

Familiedag- of feest

Een familiedag moet leuk zijn voor jong én oud. Zo hebben wij diverse zalen en een heerlijk terras waar u ontspannen kan borrelen met lekkere hapjes terwijl de kids zichzelf vermaken in de speeltuin of wellicht wilt u toch liever iets actiefs zoals magic-bowlen met swingende muziek, rook en laserstralen om er één groot feest van te maken in combinatie met een lunch of diner? Wij bieden de ideale locatie voor een familie feest of uitje.

Verjaardag, trouwdag of kraamfeest

U wilt een feestje geven zoals een verjaardag, trouwdag of bevalling? De Deventer Buitensociëteit & Bowling is dé plek om dit te vieren. Een heerlijk kopje koffie met gebak, borrelen met een lekker bittergarnituur of een volledig diner in vorm van bijvoorbeeld een warm en koud buffet, steengrillen of bbq in combinatie met een strijdlustig potje bowlen? Het is bij ons allemaal mogelijk!